Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στην απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ 7.2.2012

Συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στην απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ 7.2.2012

Έχει γραφτεί από LawyersVoice.gr Team
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ, 6/2/2012
Αρ.Πρωτ. 6
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΟΙΝ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΔΥΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ)
Συνάδελφοι,

Τις μέρες αυτές η Χώρα μας περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών και οι εργαζόμενοι βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο της πιο ανήθικης και ανίερης πολιτικής. Βρισκόμαστε στην κυριολεξία στο στόχαστρο ενός οικονομικού πολέμου εξαιτίας:

1.Της κακοδιαχείρισης, της σπατάλης και φυσικά της ιδιοτελούς συμπεριφοράς πολλών στελεχών των Κυβερνήσεων που πέρασαν στη Χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.

2.Εξαιτίας του υπερδανεισμού με χρήματα που κατασπαταλήθηκαν σε περιττά έργα, σε μίζες για άχρηστα οπλικά συστήματα, σε οικονομικά σκάνδαλα που έκαναν πλούσιους επίορκους πολιτικούς, γνωστούς – αγνώστους «κυρίους» της οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Οι λέξεις λιτότητα – μνημόνιο, Δ.Ν.Τ. μειώσεις μισθών κλπ. επαναλαμβάνονται με την ίδια σειρά καθημερινά, από τα ίδια μουντά πρόσωπα που εκπροσωπούν κράτη, τράπεζες, διεθνείς οργανισμούς δηλαδή αντιλαϊκές δεξαμενές σκέψης. Οι αυξήσεις στους φόρους, η νέα περιστολή κοινωνικών δαπανών, και η ελαστικοποίηση των μορφών εργασίας, αποτελούν τη βασική στόχευση των κέντρων λήψης αποφάσεων, για εξόντωση και καταδίκης της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας και των εργαζόμενων.


Συνάδελφοι,
Σήμερα που η κοινωνία μας δέχεται πλήγματα, λόγω της ανασφάλειας και των ανισοτήτων. Σήμερα που η τρέχουσα πολιτική στη χώρα μας κινείται με μεγάλη ένταση στα πλαίσια ενός μύθου. Της οικονομικής κρίσης, της παγκοσμιοποίησης με μοναδικό σκοπό την καταλήστευση των όποιων αποθεμάτων, ψυχικών και υλικών, της εργατικής τάξης και του μόχθου. Η πολιτική αυτή που έχει στόχους, όλους εμάς, έχει ονοματεπώνυμο. Ανισότητα και αναδιανομή των δικαιωμάτων και εισοδημάτων σε βάρος των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου. Τα συνδικάτα χρειάζονται να ενισχυθούν, να διευρυνθούν και να κατοχυρώσουν όρους αξιοπιστίας, αγωνιστικότητας, μαζικότητας με μοναδική κατεύθυνση το δρόμο που οδηγεί στο μέρος της δράσης και των αγώνων. Με συντονισμό και αλληλεγγύη στον αγώνα για την απόκρουση της νεοφιλελεύθερης ασυδοσίας.

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  7/2/2012

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.


Ο Πρόεδρος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
01 Δεκ Δεκ 01 02 03 04 05
02 06 07 08 09 10 11 12
03 13 14 15 16 17 18 19
04 20 21 22 23 24 25 26
05 27 28 29 30 31 Φεβ Φεβ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Επικαιρότητα

Best viewed with any browser Best viewed in 1280x1024

Σχεδιάστηκε από
Powered by Elxis CMS
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης, τους οποίους παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά.
LawyersVoice.gr - Copyright 2008-
RSS 0.91 RSS 1.0
RSS 2.0 ATOM 0.3
OPML