Αρχική arrow Σχετικά arrow Τρόποι Συμμετοχής

Τρόποι συμμετοχής

Έχει γραφτεί από LawyersVoice.gr Team
Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2009

Η ομάδα του LawyersVoice.gr αναζητεί διαρκώς νέους συνεργάτες που έχουν την όρεξη να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας με ποικίλους τρόπους. Εδώ θα βρείτε μερικούς από αυτούς που έχουμε ήδη σκεφτεί.

1. Νέα/ειδήσεις/ανακοινώσεις από Δικηγορικούς Συλλόγους

Αν και η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης των νέων δικηγόρων ξεκινά από την Αθήνα, εντούτοις θέλουμε να απελευθερώσουμε την φωνή μας από στενούς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Εάν ανήκετε σε Δικηγορικό Σύλλογο εκτός της Αττικής, θα χαρούμε να δεχθούμε και μοιραστούμε τους προσβληματισμούς μας. Εάν, -πολύ περισσότερο- μπορείτε να τροφοδοτείτε την ιστοσελίδα μας με νέα, ειδήσεις και ανακοινώσεις του Συλλόγου σας σε μια τακτική βάση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με κάποιον Διαχειριστή ώστε να αποκτήσετε την δυνατότητα δημοσίευσης ανακοινώσεων.

2. Ειδήσεις από την επικαιρότητα


Επειδή, κατά κοινή ομολογία, μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ενός νομικού εξαρτάται και από τις ευρύτερες γνώσεις του και τον τρόπο ενημέρωσης και λήψης πληροφοριών για κάθε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό κ.τ.λ. τομέα, αναζητούμε ανθρώπους με όρεξη να αναλάβουν την συστηματική ενημέρωση της ιστοσελίδας μας με νέα και ειδήσεις της επικαιρότητας, σχολιασμούς και δημοσιογραφική αρθρογραφία.
Εάν έχετε το μεράκι, επικοινωνήστε με κάποιον Διαχειριστή ώστε να αποκτήσετε την δυνατότητα δημοσίευσης ειδήσεων.

3. Αρθρογραφία

Είναι κοινή εμπειρία όλων μας ως νέων νομικών και επιστημόνων το γεγονός ότι δύσκολα βρίσκουμε χώρο στον ευρύτερο νομικό τύπο να δημοσιεύσουμε νομική ή ποικίλου ενδιαφέροντος αρθρογραφία. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε στην ιστοσελίδα μας κείμενα, άρθρα, μελέτες και γενικά κάθε δοκίμιο που θέλετε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας, από νομική διατριβή μέχρι λογοτεχνικά πονήματα.

4. Πρωτοβουλίες

Ελεύθερο λογισμικό, βιομηχανικές πατέντες, ηλεκτρονική δικαιοσύνη, ακτιβισμός, περιβάλλον, είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που τόσο ως νέοι δικηγόροι αλλά και ενεργοί πολίτες μπορούμε να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες. Το LawyersVoice.gr μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς και πηγή πληροφοριών για κάθε σας δράση με την φιλοξενία αρθρογραφίας, blogs, ανοικτών επιστολών, ημερολόγιο δραστηριοτήτων κ.ά.

5. Blogging

Κάθε μέλος του LawyersVoice.gr έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει -σε συνεννόηση με τους Διαχειριστές- και να συντηρεί προσωπικό ιστολόγιο (blog) με ανοικτή θεματολογία.

6. Περιοδικό έντυπο

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η ομάδα του LawyersVoice.gr και οι Συνεργάτες της θα εκδίδουμε ομότιτλο περιοδικό με ποικίλη θεματολογία, στο οποίο όλοι σας μπορείτε να συμμετάσχετε ως αρθρογράφοι. Η σκέψη αυτή είναι ακόμη ανοικτή και περιμένουμε κάθε πρότασή σας.


Εξ άλλου οιαδήποτε ιδέα ή πρόταση για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας μας και εμπλουτισμού του περιεχομένου της με ενδιαφέρουσες ενότητες ή εφαρμογές είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2010

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
48 Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ 01 02
49 03 04 05 06 07 08 09
50 10 11 12 13 14 15 16
51 17 18 19 20 21 22 23
52 24 25 26 27 28 29 30
01 31 Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Επικαιρότητα

Best viewed with any browser Best viewed in 1280x1024

Σχεδιάστηκε από
Powered by Elxis CMS
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης, τους οποίους παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά.
LawyersVoice.gr - Copyright 2008-
RSS 0.91 RSS 1.0
RSS 2.0 ATOM 0.3
OPML