Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Πρωτοβουλίες arrow Δελτίο Τύπου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης

Δελτίο Τύπου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης

Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012

exarhoulakou«Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν τα φερέφωνα των Διεθνών δανειστών - κερδοσκόπων που επιβάλλουν στη χώρα μας νόμους και ληστρικά χαράτσια  χωρίς να σέβονται το Σύνταγμα και την θέληση του κυρίαρχου Λαού αυθαιρετούν, ευλόγως παραπέμπεται η σκέψη μας ότι γιά την κυβέρνηση δεν υπάρχει Δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρος της αλλά μόνο αυτή που δικαιώνει τους εις βάρος του Ελληνικού Έθνους νόμους και αποφάσεις της. Δυστυχώς, η εκάστοτε κυβέρνηση θεωρεί την Δικαιοσύνη ως μηχανή παραγωγής δικαστικών αποφάσεων μόνο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και τους παράγοντες απονομής της υποτακτικούς της για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου της.

Με την βεβαιότητα όμως ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές», η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία υπό την επωνυμία «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π), διά της Προέδρου της κυρίας Μαρίας Ι. Εξαρχουλάκου, για λογαριασμό εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών, με την διαδικασία των Ασφαλιστικών μέτρων, πέτυχε την έκδοση δικαστικής αποφάσεως κατά του (Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών) Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πρίν την έκδοση της υπ’ Αριθμόν 1101/ 2012 Αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την οποία οι κ.κ. Αεροπαγίτες ανέστειλαν κατά το «προσωρινώς εκτελεστή» αυτής.
Απευθυνόμενοι προς τους εκδώσαντες, «στην εκείνου ρήμασι πειθόμενους», την αρεοπαγιτική απόφαση Δικαστές, λέγουμε τούτο: «Κύριοι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ να αδιαφορείτε για την άσκηση του δικαιοδοτικού σας έργου εις βάρος της απονομής αυτής ταύτης της Δικαιοσύνης και του κοινωνικού συνόλου που, ως ο κυρίαρχος Λαός, ΑΠΑΙΤΕΙ από Υμάς ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ όταν μάχεται για τα δίκαιά του έναντι ενός αφερέγγυου κράτους.»
Για την απόφαση που εξεδόθη για λογαριασμό των εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών ακολουθεί το άκρως επεξηγηματικό VIDEO.
Για την
«Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π),