Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Παρατηρητήριο arrow Δελτίο τύπου με αφορμή την αναρτηση στον ιστότοπο dikastis απόψεων σχετικών με την λειτουργία της δικαιοσύνης

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012

edeΜε  αφορμή  την ανάρτηση στον ιστότοπο dikastis.blogspot.com απόψεων  σχετικών με τη λειτουργία της δικαιοσύνης  (και  ανεξάρτητα  από το  γεγονός  της αδυναμίας διάγνωσης  της  ταυτότητας του  συντάκτη τους, λόγω της κατά κανόνα  ανώνυμης  καταχώρισης)  η  Ένωση  Εισαγγελέων Ελλάδος  υπενθυμίζει  ότι  το  δικαίωμα  έκφρασης   από τους δικαστικούς  λειτουργούς  της  γνώμης τους δημοσίως, προστατεύεται  με τη  διάταξη  του  άρθρου  91  Ν 1756/1988, «εκτός  αν γίνεται  με  σκοπό τη  μείωση  του  κύρους της Δικαιοσύνης  ή  υπέρ ορισμένου  κόμματος  άλλης ορισμένης πολιτικής οργάνωσης».

Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

Τελευταία ενημέρωση Κυριακή, 25 Νοέμβριος 2012

22 Μάι Μάι Μάι 01 02 03 04