Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις arrow Υποτροφίες για Δικηγόρους από την ΑΣΟΕΕ

Υποτροφίες για Δικηγόρους από την ΑΣΟΕΕ

Έχει γραφτεί από LawyersVoice.gr Team
Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014

prokirixiΤο DIN (Diploma In Negotiations - www.din.aueb.gr) παρέχεται από το Κέντρο Συνεχούς Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων και στην ανάπτυξη διαπραγματευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων κατά τον χειρισμό συγκρούσεων συμφερόντων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους, ώστε να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά και να οδηγούνται σε ικανοποιητικές για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εκβάσεις.

Οι ανάγκες για το γνωστικό αντικείμενο των διαπραγματεύσεων δεν καλύπτονται από κανένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο όπως προσφέρονται στο DIN, ενώ στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από περίπου 80 και 15 Πανεπιστήμια αντίστοιχα. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών Δημοσίου, Επαγγελματίες (πχ. Δικηγόρους, Ασφαλιστές, Γιατρούς) και Αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ/Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικότερα, Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, καθώς και Εκπαιδευτές Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών παρακολούθησαν επιτυχώς το Πρόγραμμα και έλαβαν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις, βάσει Απόφασης Συγκλήτου ΟΠΑ (13/01/2000). Το Πρόγραμμα φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο εξαγώγιμο εκπαιδευτικό προϊόν της χώρας στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η επιτυχής και αποτελεσματική πραγματοποίηση του Προγράμματος βασίζεται στην στρατηγική επιλογή ειδικευμένων στο αντικείμενο εισηγητών, με πλούσιο ερευνητικό έργο και μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ενώ στο Βήμα των Διαπραγματεύσεων (η τελευταία θεματική ενότητα του Προγράμματος) συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες σε θέματα διαπραγμάτευσης (π.χ. διπλωμάτες, επιχειρηματίες, δημόσιες σχέσεις) με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση συγκρούσεων και τις διαπραγματεύσεις. Το DIN έχει πραγματοποιήσει δωρεάν (στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου) σεμινάρια (δείτε εδώ & δείτε και το επερχόμενο σεμινάριο στην Κρήτη εδώ ).

Το Πρόγραμμα διαρκεί ένα Ακαδ. Έτος (300 ώρες) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν είτε δια ζώσης (2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες, 3.500 ευρώ καταβληθέντα σε δόσεις) είτε εξ αποστάσεως (εβδομαδιαίες ενότητες, για όσους εργάζονται εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδος, 1.500 ευρώ καταβληθέντα σε δόσεις).

Πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες που έχουν προκηρυχθεί (όροι συμμετοχής, απαιτούμενα δικαιολογητικά, κριτήρια αξιολόγησης κτλ) μπορείτε να δείτε εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, απευθυνθείτε στο ενημερωτικό μας φυλλάδιο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ .

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
40 Σεπ 01 02 03 04 05 06
41 07 08 09 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Επικαιρότητα

Best viewed with any browser Best viewed in 1280x1024

Σχεδιάστηκε από
Powered by Elxis CMS
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης, τους οποίους παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά.
LawyersVoice.gr - Copyright 2008-
RSS 0.91 RSS 1.0
RSS 2.0 ATOM 0.3
OPML