Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Συνέχιση της κινητοποίησης των Δικηγόρων

Συνέχιση της κινητοποίησης των Δικηγόρων

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012

opdsΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επικύρωσε σήμερα κατά πλειοψηφία την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και, πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους, ως εξής:

την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012,
τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012,
την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012.

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012

lef69
Lefteris
21 Νοέμβριος 2012, 14:47
Θέλω να ενημερώσω τα εξής: Το προηγούμενο Σάββατο πράγματι η πλειοψηφία της Ολομέλειας αποφάσισε κυλιόμενες-σποραδικές αποχές, αλλά όμως δεν συντάχθηκαν όλοι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι με την οριακή απόφασή της. Ήδη υπάρχουν φωνές επαρχιακές που “αποσυνδέθηκαν” από το άρμα των Αθηνών, καθώς ΑΦΕΝΟΣ θερωρούν ότι οι ψευτοαποχές αυτές δεν οδηγούν πουθενά (όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος, καθώς εδώ και 4 χρόνια δεν πετύχαμε τίποτα απολύτως σε κανένα σημείο και μετράμε μόνο ήττες σε όλα τα θέματα) κι ΑΦΕΤΕΡΟΥ ότι ο ΔΣΑ “εξουσιάζεται” από το παρασκήνιο (δικηγορικές εταιρίες) που τίποτα κοινό με τον μαχόμενο δικηγόρο δεν έχουν, αλλά συνδέονται με το πουλημένο καθεστώς και τα κέντρα αποφάσεων που εξυπερετούν διαφορετικά συμφέροντα! Σας ενημερώνω λοιπόν ότι οι Δικηγόροι του Κιλκίς και της Καβάλας αποφάσισαν ήδη απ’ τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου με Γενικές Συνελεύσεις τους, συνεχόμενες αποχές μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου (νέα Ολομέλεια Κομοτηνής) ενώ και οι Σύλλογοι της Κατερίνης, Ξάνθης, Βέροιας αποφάσισαν τη Δευτέρα συνεχόμενες αποχές όλη την εβδομάδα δηλ μέχρι την Παρασκευή 23 Νοέμβρη και η Τρίπολη μέχρι την επόμενη Τρίτη 27 Νοέμβρη! Επίσης, οι δικηγόροι των Συλλόγων Γιαννιτσών, Ιωαννίνων και Θήβας έχουν σήμερα Τετάρτη Γενικές Συνελεύσεις για να αποφασίσουν αν θα διαφοροποιηθούν από την Αθήνα και θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα κοινό ενιαίο μέτωπο με τις υπόλοιπες επαρχίες που αντιδρούν καθολικά και αποφασισμένα. Τέλος, ο Σύλλογος της Χαλκίδας θα κάνει Γ.Σ. αύριο Πέμπτη για να αποφασίσει, ενώ το ίδιο θα κάνουν και η Ξάνθη, Κατερίνη και Βέροια μεθαύριο Παρασκευή για να αποφασίσουν εάν θα ακολουθήσουν στις αποχές διαρκείας!!!
theodore
Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης
22 Νοέμβριος 2012, 16:05
Δεν πρέπει όμως κάποτε να ανακαλύψουμε ένα καλύτερο μέσο πίεσης από τις αυτοκτονικές αποχές μακράς διαρκείας;
Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός