Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του ΣΥΔΦΚ

Συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του ΣΥΔΦΚ

Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010

Το Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξαν απο κοινού η ΑΔΕΔΥ και η Γ.Σ.Ε.Ε. - στην οποία συμμετέχεη η Ομοσπονδία (ΟΣΥΕ) στις 15 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη.

Κατά την διάρκεια της απεργίας δε θα πραγματοποιούνται:

1) Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων

2) Επισκεπτήρια συνηγόρων

3) Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησής τους (6μηνο /12μηνο), δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωσης 18μήνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωνές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών θα γίνονται κανονικά . Για το σκοπό αυτό, το σύνολο του προσωπικού του καταστήματος κράτησης ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας.

22 Μάι Μάι Μάι 01 02 03 04
26 26 27 28 29 30 Ιούλ Ιούλ