Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Συμμετοχή σε απεργιακές κινητοποιήσεις 1.12.11 του Σωματείου Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011

Το Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011
Κατά την διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν:
1) Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων
2) Επισκεπτήρια συνηγόρων
3) Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησής τους (6μηνο/12μηνο), δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωσης 18μηνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών θα γίνονται κανονικά. Για το σκοπό αυτό, το σύνολο του προσωπικού του καταστήματος κράτησης ορίζεται ως προσωπικο ασφαλείας.

48 Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ 01 02 03