Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Συμμετοχή Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος στην 24ωρη απεργία 15 Ιουνίου 2011

Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρωτοδικείο Αθηνών - Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 T.K. 11362, Τηλ: 210-8253646, 210-8253649, 210-8826464, 210-8625016 ή 210-8625522 εσωτερικό 350, Fax: 210-8826172
http://www.odye.gr email:
ΑΘΗΝΑ, 13 Ιουνίου 2011
Αρ.Πρωτ. 66

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Αν τα διάφορα μνημόνια, που έχουν ψηφιστεί μέχρι τώρα, ήταν βάρβαρα, πώς να βρεις λέξεις να χαρακτηρίσεις τα τωρινά!!! Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να βρούμε χαρακτηρισμό για τα επόμενα σκληρά μέτρα που ήδη ετοιμάζονται!!! Δυστυχώς, μέσα από την πείρα μας, το έχουμε εμπεδώσει! Όλο αυτό το διάστημα των δύο τελευταίων χρόνων, τα αντιλαϊκά μέτρα που αποφασίζονται για να μας «σώσουν», τελικά δεν το «κατάφεραν». Για αυτό χρειάζονται καινούργια που θα μας «σώσουν ξανά»! Επί της ουσίας, βέβαια, τα προηγούμενα μέτρα έχουν σκοπό να κάμψουν αντιστάσεις και να προετοιμάσουν το έδαφος για τα νέα. Τα προηγούμενα μέτρα έφεραν την κόλαση για τους εργαζόμενους και τα επόμενα τον παράδεισο για το κεφάλαιο.

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι πολύ βασικό, που πρέπει να αποτελέσει οδηγό και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να αντιληφθούμε τι μας περιμένει.

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ…ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ!!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!
Πρέπει τώρα οι ελπιδοφόρες, οι ζωντανές, κοινωνικές, ταξικές δυνάμεις να αφαιρέσουν την πρωτοβουλία από τους αντιδραστικούς κύκλους του συστήματος και μέσα από σκληρούς αγώνες να ανατρέψουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι ΑΠΕΡΓΟΥΝ 15/6/2011 αγωνίζονται μαζί με όλους τους εργαζόμενους κατά των Κυβερνητικών επιλογών εξαθλίωσης όλες οι Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας θα παραμείνουν κλειστές την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!
Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Ο Πρόεδρος