Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Γυναικείες Φυλακές Θηβών - Συμμετοχή στην απεργία την 20-05-2010

Γυναικείες Φυλακές Θηβών - Συμμετοχή στην απεργία την 20-05-2010

Τετάρτη, 19 Μάιος 2010

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κ.Κ. Γυναικών Ελεώνα Θηβών συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 20.05.2010. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σήμερα βρισκόμαστε στο στόχαστρο της ποιο άδικης πολιτικής με το πάγωμα των μισθών, την περικοπή των επιδομάτων (πόρος)  κατά 12% και 8% αντίστοιχα, την κατάργηση του δώρου Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας, για να σωθεί υποτίθεται η χώρα. Η  χώρα κινδυνεύει από πολιτικές μονόπλευρες  και αντεργατικές, οι εργαζόμενοι δεν σκύβουν το κεφάλι  αγωνίζονται και ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ πολιτικές και Κυβερνήσεις που λειτουργούν σε βάρος αυτών που τις αναδεικνύουν  και όχι σε βάρος αυτών που χρόνια τώρα με τα υπερ-κέρδη τους  λειτουργούν ως τροχοπέδη σε κάθε τι κοινωνικό. Η Κυβέρνηση σκοπεύει να ολοκληρώσει το έγκλημά της κατά των εργαζομένων – δημοσίων υπαλλήλων-  με τις ανατροπές  των κοινωνικών μας κατακτήσεων (συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό κλπ).

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

Σας καλούμε να πάρετε δυναμικά  και μαζικά μέρος  στη: 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 4/5 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/5/2010 - Με συμμετοχή στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Πρόκειται για τα πλέον κοινωνικά άδικα και σκληρά μέτρα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας. Δεν είναι μόνο κοινωνικά άδικα αλλά και οικονομικά αναποτελεσματικά. Θα οδηγήσουν την οικονομία σε βαθιά κατάψυξη και τον κόσμο της εργασίας σε πολύ δύσκολες μέρες. Καλούνται να πληρώνουν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι. Δεν ακούσαμε να καλούνται, να πληρώνουν αυτοί που τόσα χρόνια ενθυλάκωναν τον πλούτο του Ελληνικού λαού και λεηλατούσαν την οικονομία. Ακούσαμε ότι θα πληρώσουν οι μη προνομιούχοι. Δεν ακούσαμε τίποτα για τους έχοντες και κατέχοντες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.