Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Επιβεβαίωση προηγούμενης απόφασης του ΔΣΑ για Αποχή

Επιβεβαίωση προηγούμενης απόφασης του ΔΣΑ για Αποχή

Τρίτη, 08 Ιούνιος 2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που συνήλθε εκτάκτως σήμερα 7/6/2010 επιβεβαίωσε προηγούμενη απόφασή του για αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας την Δευτέρα 7, την Τρίτη 8, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το θέμα των γραμματίων προείσπραξης, τυχόν κατάργηση των οποίων θα οδηγήσει σε κατάργηση των Δικηγορικών Συλλόγων και των Ασφαλιστικών Ταμείων των Δικηγόρων και η αντίδρασή μας θα είναι το κλείσιμο των Δικηγορικών Συλλόγων και η ολοκληρωτική αποχή από κάθε δραστηριότητα όπως έχει ενημερωθεί με την από 22.3.2010 επιστολή μας ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Κ α λ ο ύ μ ε τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα κι εγρήγορση.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2010

35 Αύγ Αύγ Αύγ Αύγ Αύγ 01 02