Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Έναρξη Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Δικογράφων στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Έναρξη Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Δικογράφων στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Τρίτη, 04 Ιούνιος 2013

_top_03Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013, ξεκινάει η διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων και ηλεκτρονικής χορήγησης σχετικών πιστοποιητικών και λοιπών εγγράφων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία χορήγησης των ψηφιακών υπογραφών, που αποτελούν προϋπόθεση για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων, καθώς και τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχίζονται κανονικά στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του «Ισοκράτη» (Φειδίου 18, 4ος όροφος), όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσέρχεται αυτοπροσώπως κατά την ημερομηνία και ώρα που έχει δηλώσει (Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «Ισοκράτης», www.dsanet.gr >> «Αίτηση Ψηφιακού Πιστοποιητικού»).

Με την πεποίθηση ότι η ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων θα συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου για τους συναδέλφους, στη βελτίωση της δικηγορικής καθημερινότητας και, εν γένει, στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστεί σύντομα εφικτός ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρονικών συστημάτων των Δικαστηρίων της χώρας και να παρέχεται δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης των δικογράφων σε όλα τα Δικαστήρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ