Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Διανομή ημερολογίου διετίας 2013-2014

Διανομή ημερολογίου διετίας 2013-2014

Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012

top_03Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι από αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, θα αρχίσει να διανέμεται στους Δικηγόρους και στους Ασκουμένους, μέλη του ΔΣΑ, το νέο ημερολόγιο διετίας (2013-2014) του Συλλόγου μας, ενός καθιερωμένου, πρακτικού και εύχρηστου εργαλείου για την καθημερινή δικαστηριακή πραγματικότητα, που έχει ως στόχο να διευκολύνει το μέσο συνάδελφο, ο οποίος είναι πλέον – εκ των πραγμάτων – υποχρεωμένος να βαδίζει με ορίζοντα πολυετίας προκειμένου να διεκπεραιώνει τις διαδικαστικές πράξεις που του ανατίθενται με επιμέλεια και αφορούν σε κάθε στάδιο της δίκης.

Στο ημερολόγιο συμπεριλαμβάνεται και το κείμενο του "Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος".
Η παραλαβή των ημερολογίων θα γίνεται καθημερινά κατά τις ώρες 8:00 έως 14:30 από το Γραφείο των Επιμελητών, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου του ΔΣΑ, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 60.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012

48 Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ 01 02 03