Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow Αποχή δικηγόρων την 17.10.2012

Αποχή δικηγόρων την 17.10.2012

Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2012

courtroom_bΗ Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας η οποία συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ως απάντηση στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν το δικηγορικό κλάδο.

Εικότερα αποφασίστηκε:
α) η διεξαγωγή κοινής συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κτήριο του ΔΣΑ προκειμένου να αποτυπωθούν οι θέσεις των ως άνω επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων, να καταδειχθεί η προδήλως εσφαλμένη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη πορεία που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία, στοχοποιώντας επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους και τα μέλη αυτών, κυρίως δε τους νέους σε ηλικία που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις δυσμενείς συνέπειες της παρούσας συγκυρίας,
β) η πραγματοποίηση αποχής των μελών των ως άνω κλάδων από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με παράλληλο κλείσιμο των υπηρεσιών όλων των ανωτέρω συλλόγων και ομοσπονδιών κατά την ίδια ημέρα και
γ)
η συμμετοχή των μελών τους σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την 17η Οκτωβρίου με αφετηρία το κτήριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας και προορισμό το Υπουργείο Οικονομικών.

Τελευταία ενημέρωση Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός