Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικηγορικών Συλλόγων arrow 25/02/09: 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση ΟΔΥΕ

25/02/09: 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση ΟΔΥΕ

Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2009

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος οι δικαστικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009.

Ταυτόχρονα μένουν στο απυρόβλητο αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την κρίση: οι τράπεζες, οι επιχειρηματίες και οι οικονομικά ισχυροί που ακόμη και σήμερα αξιοποιούν την κρίση για να αυξήσουν τα υπερκέρδη τους, παραμένουν στο απυρόβλητο της Κυβέρνησης.

Σήμερα βρισκόμαστε στο στόχαστρο της ποιο άδικης πολιτικής καθώς από το πάγωμα των μισθών, την περικοπή των επιδομάτων (πόρος) κατά 12% και του δώρου Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας κατά 30% η πραγματική απώλεια ενός δημοσίου υπαλλήλου σήμερα και τουλάχιστον για το 2010 είναι ένας και ½ μισθός.

Η Κυβέρνηση σκοπεύει να ολοκληρώσει το έγκλημά της κατά των εργαζομένων – δημοσίων υπαλλήλων- μέχρι την Παρασκευή 5.3.2010 και ακολουθούν τα εγκλήματα σε βάρος των κοινωνικών μας κατακτήσεων (συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό κλπ).

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σας καλούμε να πάρετε δυναμικά και μαζικά μέρος: 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ, 11.3.2010

Με συμμετοχή στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Ο Πρόεδρος