Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικαστηρίων arrow Συνέχιση κινητοποιήσεων Διοικητικών Δικαστών μέχρι 31.10.2012

Συνέχιση κινητοποιήσεων Διοικητικών Δικαστών μέχρι 31.10.2012

Έχει γραφτεί από Απόστολος Κουτσουλέλος
Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012

d_prot_athΗ έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, η οποία συνήλθε σήμερα 05.10.2012, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι καμία από τις προτάσεις που ήδη εκφράστηκαν πολλάκις από τις Δικαστικές Ενώσεις δεν έχει γίνει δεκτή ούτε διαφαίνεται ότι έχουν αποτελέσει αντικείμενο σοβαρής επεξεργασίας, καθώς και ότι η μέχρι τώρα υπεύθυνη στάση τους έχει εκληφθεί από τις τελευταίες κυβερνήσεις ως δεδομένη, άλλως ως ένδειξη ότι η Δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργεί με την ίδια αυταπάρνηση, οποιοδήποτε φορτίο και αν επωμίζεται και υπό οσοδήποτε απαράδεκτες συνθήκες και αν καλείται να απονείμει δίκαιο, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Την παράταση των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν από τη Γενική Συνέλευση της 14ης Σεπτεμβρίου 2012, μέχρι τις 31.10.2012 και ειδικότερα :
- Την παράταση της αυτεπάγγελτης αναβολής της συζήτησης όλων των υποθέσεων που εκδικάζονται στα Διοικητικά Πρωτοδικεία και Εφετεία της Χώρας, από τις 06 Οκτωβρίου 2012 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012.
- Τη μη δημοσίευση, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δικαστικών αποφάσεων, πλην όλως εξαιρετικών περιπτώσεων.
- Την αποχή, κατά το ίδιο διάστημα, από οποιαδήποτε διοικητικής φύσεως εργασία ή έργο, μη συνδεόμενο με τα δικαιοδοτικά καθήκοντα.

Περαιτέρω, αποφάσισε:
- Την επεξεργασία και κατάθεση, σε συνεργασία και με τις άλλες Δικαστικές Ενώσεις, ενδίκων βοηθημάτων στα αρμόδια Δικαστήρια, για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών σε βάρος των Δικαστικών Λειτουργών.
- Την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ΔΔ για την εκτέλεση της παρούσας απόφασης, καθώς και για την αναστολή της, αν συντρέχει περίπτωση, αναλόγως των εξελίξεων.
- Τη σύγκληση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 30.10.2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών.

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός