Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικαστηρίων arrow Καταστροφή Άχρηστων Δικογραφιών Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Καταστροφή Άχρηστων Δικογραφιών Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013

dikografies-katastrofiΣας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 44952/23.05.2013 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποφασίστηκε η εκποίηση ή η καταστροφή των άχρηστων δικογραφιών (πλην των δικαστικών αποφάσεων και των οικείων πρακτικών) του Σχηματισμού Διαφορών Ουσίας του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ετών 2006 και 2007, καθώς και των δικογραφιών (διαφορών ουσίας) που επιστράφηκαν μέχρι 31.12.2007 από του Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την έκδοση αμετάκλητων αποφάσεων από αυτό.

Κατόπιν αυτού, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν από τις παραπάνω δικογραφίες, κάθε έγγραφο που τους είναι χρήσιμο, μέχρι την Παρασκευή 26.07.2013.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Καταστροφή δικογραφιών από το ΔΕφΑθ

22 Μάι Μάι Μάι 01 02 03 04