Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δικαστηρίων arrow Εκποίηση ή καταστροφή του άχρηστου υλικού του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών

Εκποίηση ή καταστροφή του άχρηστου υλικού του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών

Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος 2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Το B.Δ/γμα με τον αριθμό 120/1966 «Περί τρόπου καταστροφής άχρηστων αρχείων των Δικαστικών Υπηρεσιών», το οποίο εκδόθηκε σε εκτέλεση του άρθρου 13 του ν.4290/1963.

2. ΤοΝ.Δ/γμα 1017/1971 «περί συστάσεως ΤΑΧΔΙΚ».
3. Τις διατάξεις του άρθρου 12 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και κατάστασης δικαστικών λειτουργών (κ.ν. 1756/1988).
4. Την με αριθ. ΔΜΕΔ/Φ. 1.6/32/Α 14248/30.9.1983 εγκύκλιο του Υπουργείου Προεδρίας της Κυβέρνησης.
5. Την με αριθ. πρωτ. 56568/28.5.2004 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης (ΦΕΚ 842/Β78.6.2004).
6. Το με αριθ. πρωτ. 1/ 23-11-2010 πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής τον Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας, η οποία αποφαίνεται για την εκποίηση του αρχειακού του υλικού και αν τούτο είναι αδύνατο την καταστροφή αυτού δια πυρός.

Αποφασίζουμε
την εκποίηση του άχρηστου αρχειακού υλικού του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας, όπως αυτό περιγράφεται στο με αρ. 1/23-11-20)0 πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής με τον περιορισμό του με αρ. πρωτ. Β/σχ.626/2564/4-10-2010 εγγράφου των Γενικών Αρχείων του Κράτους-Τμήμα Συγχρόνων Αρχείων ή την καταστροφή αυτού δια πυρός εφόσον το Τμήμα Συγχρόνων Αρχείων ή την καταστροφή αυτού δια πυρός εφόσον το εγκρίνει ο ΟΛΑ Υ, μετά ένα μήνα από την κοινοποίηση της παρούσας στον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο.
Σε περίπτωση εκποίησης το προϊόν της να κατατεθεί, σε πίστωση του λογαριασμού 026831/8 του ΤΑΧΔΙΚ, νιου τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΖΑΒΡΑ